Akció!

Magömlést késleltető Stud Delay 100 12ml spray késleltető #studdelayspray

7 000 Ft

6 készleten

Kategóriák: , ,

Leírás

Késleltető spray, mely nem befolyásolja a csaladtervezést. Óvszerrel együtt is használható.

A Stud 100 Spray egy lignokain késleltető spray. A Stud 100 Spray úgy hat, hogy fél,maximum 1 órára érzéketlenné teszi a pénisz külső vékony bőrét,illetve a nőknél a hüvely falát, valamit a végbélnyílást,ami viszont csökkenti az érzékenységet.Anális együttlétekhez is tökéletes!!Ez késlelteti a magömlést és meghosszabbítja a nemi közösülést. Ez a spray egy kicsi, diszkrét, túlnyomásos tartályban található, mindössze 12 gramm tömegű.

Célja a férfi magánszerv érzékenységének csökkentéseÉpíti az befolyásolható határt, hogy mérsékelt és tartós örömet SZEREZZEN. Nincs SZAGA. Csomagolja ki a terméket a csomagolásából, és használat előtt néhányszor rázza fel a tartályt

Alkalmazása:

Húzza hátra a bőrt a péniszén, 1-2 közeli porlasztó fújással fújja be a makkot, masszírozza be. 10 percen belül kifejti a hatását, mely hosszan tartó. AMENNYIBEN LIDOKAIN ÉRZÉKENY NE HASZNÁLJA!

A pénisz teljes hosszában történő permetezés nem szükséges, mivel az idegvégződések többsége a makkon, a pénisz fején helyezkedik el.A hatás az alkalmazástól számított 10 percen belül elkezdődhet.Közzététel: Bizonyos esetekben, különösen akkor, ha túlzott mennyiséget használnak, nehéz lehet elérni a duzzanatot. Az ilyen esetekben kérjük, tartózkodjon a túlzott használattól.

A Családtervezési és Fogamzásgátló termékcsaládba tartozó termékekhez diszkrét csomagolást kínálunk, külön címkék nélkül.