Akció!

Kamagra Super 2in1 20 doboz+3 Doboz Ajándék! #eredetikamagra

Original price was: 138 000 Ft.Current price is: 125 000 Ft.

Kategória:

Leírás

A potencia szer résztvevője lett a hétvégi összejöveteleknek, amely helyeken a sebes továbbá szenvedélyes hatást várják el a libidóemelőktől . Most már a teljesen egészséges, erektilis diszfunkció nélküli férfiak is nyugodtan használják, ekképp kibővül a szer alkalmazási hatóköre. Leglényegesebb Kamagra zselé alkalmazási területek: legénybúcsúk, karácsonyi illetve egyéb ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalom növelése, kicsi fallosz méret eseti kompenzálása, jelentősebb nemi teljesítmény elérése a társnál.

A Kamagra zselé gyakori alkalmazása nem eredményez hozzászokást egyáltalán. Fiatalok és korosak is nyugodtan szedhetik a Kamagra termékcsoport egyik legismertebb résztvevőjét. A Kamagra Oral Jelly alkalmi azonfelül tartós alkalmazása is ajánlatos, ha az egyén egészségügyi állapota jó. Kamagra zselé nőknek:

A Kamagra zselé hölgyeknek elméletileg nem tanácsolható, mivel a Kamagra Zselé nem nőknek elkészített készítmény. A tapasztalatok azonban arra utalnak, hogy a hölgyek is örömmel próbára teszik a férfiak kedvelt teljesítménynövelőit és a Kamagra Jelly alkalmazásától sem riadnak vissza. 100 milligrammnyi Kamagra zselé azonban meglehetősen sok egyetlen lehetőségre, ezért mindenképp kevesebb szükséges. Kamagra zselé nőknek alkalmazásra 25 milligrammos dózisokban képzelhető el, noha a statisztika szerint csak csekély mértékben javítja a nemi teljesítményt a női nemnél. A dobozban lévő tájékoztató szerint 18 év felettiek valamint pusztán férfiak használhatják.