Akció!

Kamagra 100mg 10 doboz.+2 DOBOZ Ajándék! #eredetikamagra

Original price was: 48 000 Ft.Current price is: 45 000 Ft.

Kategóriák: ,

Leírás

Kamagra Gold tabletát Mielőtt elkezdené használni , olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

A tájékoztató tartalma:

1. Milyen típusú termék a KAMAGRA GOLD és milyen problémák esetén alkalmazható?

2. Tudnivalók a KAMAGRA GOLD használata előtt

3. Hogyan kell használni a KAMAGRA GOLD-ot?

4. Lehetséges mellékhatások

5. Hogyan kell a KAMAGRA GOLD-ot tárolni?

1. MILYEN TÍPUSÚ TERMÉK A KAMAGRA GOLD ÉS MILYEN PROBLÉMÁK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A KAMAGRA GOLD az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz-gátlók KAMAGRA termékcsaládjának első tagja. Nemi izgalom során a hímvessző ereinek simaizomzatát elernyesztve, a barlangos testbe beáramló vér mennyiségének növelésével segíti elő a merevedést. KAMAGRA GOLD csak szexuális izgalom hatására hat kedvezően a merevedés kialakulására. Ne szedjen KAMAGRA GOLD-ot, ha Ön nő.

A KAMAGRA GOLD a férfiak hímvessző-merevedési zavarainak – a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot – kezelésére szolgáló készítmény, ezen felül a merevedési zavarban nem szenvedő férfiak esetében is képes a szexuális teljesítőképességet fokozni. A hímvessző-merevedési zavarban szenvedő férfiak nem képesek a hímvesszőnek a nemi aktushoz szükséges mértékű merevedését elérni, ill. fenntartani.

2. TUDNIVALÓK A KAMAGRA GOLD HASZNÁLATA ELŐTT

Ne szedje a KAMAGRA GOLD-ot:

Ha Ön nitrát-származékot vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed. Ezen gyógyszereket gyakran alkalmazzák az angina (mellkasi fájdalom) enyhítésére. A KAMAGRA GOLD nemkívánatos módon fokozhatja e gyógyszerek hatását. Feltétlenül közölje orvosával, ha Ön ilyen gyógyszereket szed. Ha nem biztos benne, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Ha allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra vagy a KAMAGRA GOLD egyéb összetevőjére.

Ha Önnek súlyos szív- vagy májbetegsége van.

Ha Önnek volt korábban szélütése (agy keringési zavara), szívrohama vagy alacsony a vérnyomása.

Ha Önnek ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa).

Ha valaha előfordult Önnél nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.

KAMAGRA GOLD fokozott elővigyázatossággal alkalmazható

Közölje kezelőorvosával

Ha Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (a fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (a csontvelő rákos folyamata) szenved vagy ha bármilyen, a hímvesszőjét érintő betegsége vagy alakbeli rendellenessége van. Ezekben a kórfolyamatokban ugyanis különösen körültekintően kell meghatározni a merevedési zavarok kezelésére javallt termékeket,

Ha Önnek problémái vannak a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére,

Ha Ön gyomorfekélyben vagy vérzékenységben (pl. hemofíliában) szenved.

A KAMAGRA GOLD nem szedhető együtt más, a merevedési zavarok kezelésére szolgáló gyógyszerekkel.

Különleges szempontok a gyermekek kezelésekor

A KAMAGRA GOLD nem adható 18 éves kor alatti gyermekeknek.

Különleges szempontok a vese- vagy májbetegek kezelésekor

A KAMAGRA GOLD alkalmazása előtt közölje orvosával, ha Ön vese- vagy májbeteg. Az orvosa alacsonyabb adagolást írhat elő.

A KAMAGRA GOLD módosíthatja egyes gyógyszerek hatásait, főképpen a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazottakét. Sürgősségi ellátás esetében feltétlenül tájékoztassa az Önt ellátó egészségügyi személyzetet, hogy Ön KAMAGRA GOLD-ot (sildenafil-citrát)vett be.

A KAMAGRA GOLD nem kívánt mértékben fokozhatja a nitrátkészítmények és az ún. nitrogén-monoxid-donor gyógyszerek pl. amil-nitrit terápiás hatásait. Ezeket a szereket gyakran alkalmazzák az angina pektorisz (vagy “mellkasi fájdalom”) kezelésére. A KAMAGRA GOLD ezekkel a gyógyszerekkel együtt NEM alkalmazható.

Néhány, magas vérnyomás vagy prosztata panaszok kezelésére alfa-blokkolót szedő betegnél álló helyzetben szédülés és ájulásérzés jelentkezhet. Ezek a gyors felüléskor vagy felálláskor jelentkező alacsony vérnyomás, az ún. ortosztatikus hipotenzió tünetei. Ezek a tünetek, melyek néhány olyan betegnél jelentkeztek, akik KAMAGRA GOLD-ot és alfa-blokkolót szedtek egyidejűleg, legnagyobb valószínűséggel a szildenafil alkalmazását követő 4 órán belül fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a tünetek jelentkezésének valószínűsége csökkenjen, az alfa-blokkoló gyógyszerét Önnek rendszeres napi adagban kell bevennie, mielőtt elkezdené szedni a KAMAGRA GOLD-ot.

A KAMAGRA GOLD egyidejű bevétele bizonyos ételekkel vagy italokkal

Ha a KAMAGRA GOLD-ot étkezés közben veszi be, hatása kicsivel később jelentkezhet.

Terhesség és szoptatás:

A KAMAGRA GOLD alkalmazása nőknek nem javallt.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekre

A KAMAGRA GOLD szédülést okozhat és befolyásolja a látást. Tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a KAMAGRA GOLD, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne.

Fontos információk a KAMAGRA GOLD egyes összetevőiről

Amennyiben orvosa szerint Ön túlérzékeny néhány cukorra, mint pl. laktóz, forduljon orvosához, mielőtt elkezdené használni a KAMAGRA GOLD-ot.

3. HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KAMAGRA GOLD-ot?

A KAMAGRA GOLD-ot kb. 30-60 perccel a nemi aktus előtt kell bevenni, kevés vízzel lenyelni. A tablettát annak porciózásával lehet kisebb adagokra osztani 100 mg egy egész, kettéosztva 50 mg, négyfelé 25 mg-ot kapunk.

Ha a KAMAGRA GOLD alkalmazása során annak hatását túl erősnek érzi, csökkentse az adagot. 24 órán belül 50mg-ra,100 mg többet alkalmazni nem szabad!

A KAMAGRA GOLD hatóanyaga kizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. A gyógyszer hatásának kialakulásához szükséges idő személyenként változó, általában a fent leírtak szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával bevett KAMAGRA GOLD hatása ennél hosszabb idő elteltével jelentkezik.

Az egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. A KAMAGRA GOLD hatásának maximális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt és coffeint (kávét, teát, energiaitalokat)

Abban az esetben, ha a KAMAGRA GOLD szedése ellenére sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, vagy annak időtartama nem elegendő a nemi aktus befejezéséhez, forduljon kezelőorvosához.

Naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be KAMAGRA GOLD.

Ha az előírtnál több KAMAGRA GOLD-ot vett be

100 mg-nál nagyobb mennyiségű KAMAGRA GOLD bevétele nem fokozza a gyógyszer hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozza.